GAST 2018, Adriatic Slovenica

GAST 2018: Adriatic Slovenica – AS Osiguranje

Osiguranje Adriatic Slovenica (AS Osiguranje) prisutno je na hrvatskom tržištu od 2008. putem povezne tvrtke KD životno osiguranje koja je bila u stopostotnom vlasništvu Adriatic Slovenice.
Osnivanjem podružnice AS Osiguranje 20. ožujka 2015. AS osiguranje ušlo je na hrvatsko osigurateljno tržište i s neživotnim osiguranjima. Pokrenut je cjelokupni proces pripajanja KD životnog osiguranja Adriatic Slovenici, što je i provedeno dana 30. prosinca 2015. To je prvo prekogranično spajanje društava koja su pod posebnim nadzorom i za takvu statusnu promjenu trebala im je dodatna dozvola državne agencije za nadzor – u ovom slučaju Slovenske agencije za nadzor osiguranja (AZN) i Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA).
Strategija osiguranja Adriatic Slovenica zasniva se na više od dvadeset godina iskustva i povjerenju. Svojim osiguranicima, pojedincima i poduzećima, omogućujemo osigurateljnu zaštitu i preko granica, a posebno smo ponosni na našu FondPolicu PODUZETNIK. Inovativni poslovni procesi, novi poslovni modeli, prodajni kanali i osigurateljna rješenja koje osiguranici prepoznaju i cijene među našim su najvišim prioritetima. Želimo nadmašiti očekivanja naših osiguranika, te stvaramo nove dimenzije sigurnosti.

– Novosti: dopunsko zdravstveno osiguranje za 40 kn/mj
– Trenutna akcija je na razini tvrtke, tko ugovori životno osiguranje 35,00€/mj. (godišnja ipl.)
– Pokloni za posjetitelje su kemijske i mirisi za auto, kao i besplatno financijsko savjetovanje za fiz. i pravne osobe