Fungoo® brend dječjih igrališta nudi sigurnost, funkcionalnost i fleksibilnost

Tvrtka Molarem ekskluzivni je zastupnik za Fungoo brend dječja igrališta. Prodaju vršimo kroz naš webshop malisani.hr i mrežu partnera. U ponudi su razne vrste drvenih tornjeva, setova i pribora za privatne korisnike, dvorišta, nekomercijalno korištenje iz područja privatnog sektora. Igrala su namijenjena za korištenje djeci od 3 godine pa nadalje.
Cilj prilikom dizajniranja igrališta je uvijek kombinacija: sigurnosti – svi setovi su u skladu sa standardom EN 71 najsuvremenije sigurnosti (1, 2, 3, 8, 9 imajući u vidu i kemijske sastave u izradi), funkcionalnosti (Fungoo igre na otvorenom nude korisnicima jako puno mogućnosti za razne aktivnosti) i fleksibilnosti (puno različitih setova, opcija te kombinacija za igru, prilagodljivo za svako mjesto i za različiti broj djece). Dječja igrališta su kombinacija tornjeva, tobogana, penjalica, uža za penjanje, ljuljački i pješčanika, kako bi se djeci prezentirala kreativna igra. Igrom djeca razvijaju društvene vještine i poboljšavaju koordinaciju i ravnotežu te samim time igrališta imaju pozitivan utjecaj na njihovo zdravlje.
Kao visoko pozicionirani svjetski proizvođač dječjih igrališta – Fungoo svake godine radi na razvoju i inovacijama u području konstrukcija. Potražnja za igralištima raste iz jednostavnog razloga, jer su to igrališta koja bi i djeca odabrala zbog zabavnog i informativnog sadržaja.
Sezona 2020. nam donosi desetak novih modela dječjih igrališta te nas izdvaja od konkurencije, ponudom vrhunskog dizajna i kvalitetne izrade. Na Sajmu GAST 2020 izložit ćemo najpopularniji model igrališta iz naše ponude, koji je oduševio kupce diljem Hrvatske, Fungoo Floppi model. Posebnu pozornost posvetit ćemo izlaganju i predstavljanju dječjih igrališta koja su prikladna za svako dvorište, vrt ili okućnicu, s naglaskom na novosti koje nam dolaze ove godine.
Sajamski popust od 10% moći će ostvariti svi koji izvrše narudžbu ili predbilježbu na našem štandu. Svaki potencijalni kupac također će dobiti poklon bon od 5% koji će moći iskoristiti do 1.4.2020. na našem webshopu malisani.hr za kupnju igrališta.
Uvijek ističemo kvalitetu proizvoda na koje nemamo nikakvih negativnih povratnih informacija te se ponosimo time.

Molarem j.d.o.o.