FRIGUS GRUPA d.o.o. na SAJMU GAST 2024

Frigus grupa d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom peciva te distribucijom mesa za burgere, mesa za kebab, ugostiteljske opreme kao i ostalih proizvoda neophodnih za pripremu ukusnih jela u objektima brze prehrane.

Na Hrvatskom tržištu prisutni smo od 2007.godine, od kada je kvalitetu naših proizvoda prepoznao veliki broj kupaca, te smo se s vremenom svrstali među vodeće distributere proizvoda za „fast food“ u Hrvatskoj. Sa skladištima u Zagrebu i Zadru omogućujemo brzu i čestu dostavu proizvoda kroz cijelu Hrvatsku te konstantno radimo na proširenju i obogaćenju svojih usluga. Sva naša vozila certificirana su za prijevoz smrznutih/hlađenih namirnica u kontroliranim temperaturnim uvjetima.

Na sajmu ćemo predstaviti peciva za burgere iz vlastite proizvodnje, meso za burgere tvrtke Koliber, čiji smo zastupnici za Hrvatsku, kao i ostale proizvode iz našeg asortimana kao što su lepinje, tortilje i sirevi, te asortiman smrznutih pilećih proizvoda i vege program.

Također ćemo predstaviti i meso za kebab tvrtke Öztuk s kojom njegujemo dugogodišnju suradnju i čiji smo ekskluzivni zastupnici za domaće tržište.