Franja na GAST 2019 – proizvodnja i distribucija kave i vending aparata

Franja proizvodnja i trgovina d.o.o.  je tvrtka čija je primarna djelatnost proizvodnja kave i distribucija kave i vending aparata.

Iza nas je dvadeset osmogodišnje iskustvo unutar kojeg smo izgradili visoke standarde kvalitete svojih proizvoda te smo prepoznati od strane kupaca i tržišta i za to smo dobili mnoga priznanja i nagrade.

U svom asortimanu vlastite proizvodnje imamo:

Espresso kavu

  • Francesca espresso
  • Francesca espresso Cibao
  • Francesca espresso Exclusive

Kavu za domaćinstvo

  • Francesca Arona
  • Francesca Sul de Minas

Kavu za filter aparate

  • Francesca La Minita

Kavu za vending  aparate

  • Francesca Crema vending
  • Francesca Dolce vending

Svi proizvodi  pripremljeni su prema našoj originalnoj recepturi od najkvalitetnijih sorti kave u pomno kontroliranom tehnološkom procesu. 

Osim ponude kave razvilismo koncept „coffee2go“  koji se pokazao iznimno uspješnim.

Prošle godine postali smo CENTAR ZA VENDING APARATE, jedinstven u regiji, gdje se sve tvrtke iz vending branše mogu opskrbljivati kako vending aparatima, tako i svim proizvodima vezanim uz prodaju putem aparata (topli i hladni napitci, snack, instant proizvodi, sendviči, konditorski proizvodi..)

Ekskluzivni smo zastupnici FAS (vending aparati), EVOCA GROUP (Necta..), COGES (naplatni sistemi) visokokvalitetnih aparata  za distribuciju toplih napitaka, hrane i pića, čija je velika prednost u odnosu na već viđene aparate na tržištu to što imaju mogućnost komunikacije sa kupcima putem displeja (video reklame i sl.)

Također smo ekskluzivni zastupnici za Simat i Food Industry Vending (praškovi za tople napitke), Laem  (čaše za tople napitke), Myway (beskontaktni sustav plaćanja).

Vodi nas strast prema kavi, stoga nudimo samo najbolje i

svaki detalj je bitan – “od šalice kave do nove prilike u isto

vrijeme”.

Pozivamo Vas da nas posjetite i u jednom od naših dućana u Splitu, Matošićeva 4 (centar grada), donosiocu letka dajemo 10% popusta na cjelokupni asortiman.

DOBRO DOŠLI DRAGI POSJETITELJI!

FRANJA TIM!

www.franja.hr