Europack Ambalaža na GAST 2019 – ambalaža, ambalažni materijali i strojevi za pakiranje

Ambalaža, ambalažni materijali i strojevi za pakiranje tehničkih i prehrambenih proizvoda, pojedinačno i skupno, je osnovna djelatnost poduzeća Europack ambalaža d.o.o., osnovanog 1994. godine.

Razgranata distributivna mreža s vlastitim voznim parkom osigurava brzu i točnu isporuku proizvoda iz našeg programa na vrata kupca u bilo koji dio Hrvatske.

Europack ambalaža d.o.o. zastupnik je nekoliko vodećih svjetskih proizvođača ambalaže i strojeva za pakiranje, koji su ujedno i garancija visoke kvalitete, pouzdanosti, zdravstvene ispravnosti i niske cijene.

Pored osnovnog programa, Europack ambalaža d.o.o. uvela je u svoj asortiman higijenski program za čišćenje, održavanje i osvježavanje prostora svih vrsta i veličina.

Papir za pakiranje raznih pekarskih i prehrambenih proizvoda u obliku listova, roli, vrećica i kutija za hranu također predstavlja dio našeg asortimana.

Tijekom 25 godina postojanja, Europack ambalaža d.o.o. dobitnik je niza priznanja za uspješan rad i doprinos sektoru ambalaže od cijenjenih i pouzdanih institucija, kao i certifikata bonitetne izvrsnosti A+, što pokazuje uspješan i kvalitetan rad naše tvrtke te sigurnost i pouzdanost našim klijentima i poslovnim partnerima.

Svake godine posjećujemo sve važne svjetske sajmove, pratimo trendove i vrlo brzo ih uvodimo u naš asortiman. Također, naš asortiman izlažemo na većini sajmova diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na sajmu GAST osigurali smo sajamske popuste čak do 50% na dio ambalaže, ambalažnih materijala i strojeva za pakiranje.

www.europack-ambalaza.hr