Europack ambalaža d.o.o. nudi iznimno širok asortiman ambalaža, ambalažnih materijala i strojeva za pakiranje tehničkih i prehrambenih proizvoda

Ambalaža, ambalažni materijali i strojevi za pakiranje tehničkih i prehrambenih proizvoda, pojedinačno i skupno osnovna je djelatnost tvrtke Europack ambalaža d.o.o., osnovane 1994. godine.
Razgranata distributivna mreža s vlastitim voznim parkom osigurava brzu i točnu isporuku proizvoda iz našeg programa na vrata kupca u bilo koji dio Hrvatske.
Europack ambalaža d.o.o. zastupnik je nekoliko vodećih svjetskih proizvođača ambalaže i strojeva za pakiranje, koji su ujedno i garancija visoke kvalitete, pouzdanosti, zdravstvene ispravnosti i niske cijene.
Pored osnovnog programa, Europack ambalaža d.o.o. uvela je u svoj asortiman higijenski program za čišćenje, održavanje i osvježavanje prostora svih vrsta i veličina.
Papir za pakiranje raznih pekarskih i prehrambenih proizvoda u obliku listova, roli, vrećica i kutija za hranu također predstavlja dio našeg asortimana.
Tijekom 25 godina postojanja, Europack ambalaža d.o.o. dobitnik je niza priznanja za uspješan rad i doprinos sektoru ambalaže od cijenjenih i pouzdanih institucija, kao i certifikata bonitetne izvrsnosti A+, što pokazuje uspješan i kvalitetan rad naše tvrtke te sigurnost i pouzdanost našim klijentima i poslovnim partnerima.
Svake godine posjećujemo sve važne svjetske sajmove, pratimo trendove i vrlo brzo ih uvodimo u naš asortiman. Također, naš asortiman izlažemo na većini sajmova diljem Hrvatske te Bosne i Hercegovine.
Na sajmu GAST2020 osigurali smo sajamske popuste čak do 50% na dio ambalaže, ambalažnih materijala i strojeva za pakiranje.

Europack ambalaža d.o.o.