EUROPACK AMBALAŽA d.o.o. na SAJMU GAST 2024

Poduzeće EUROPACK AMBALAŽA osnovano je 1994. godine

Ispod našeg loga ide tekst 30 godina s Vama  od 1994.

Osnovna djelatost poduzeća je: ambalaža, ambalažni materijali I strojevi za pakiranje tehničkih I prehrambenih proizvoda.

Pod pakiranjem prehrambenih proizvoda podrazumijevamo ambalažu za pakiranje, distribuciju I dostavu hrane svih vrsta od proizvođača kao što su restorani, hoteli, caterinzi, fast foodovi, pekarnice, slastičarnice…… do krajnjeg korisnika. Pri tome se koristi najrazličitiji oblici ambalaže I dimenzije od različitih materijala kao što su: AL, PS, PET, PP, OPS, PE, PO, Papira te najnovija eko ambalaža od trske itd.

Pored navedenog u naš asortiman spada i program vakumiranja gdje se koriste različiti tipovi vakum vrećica, različitih dimenzija kako glatkih tako I rebrastih u ovisnosti o tipovima vakumirki koje se koriste, a za čuvanje hrane i produljenja roka trajanja.

Također različite vrste folija: po duzini, širini, debljini I različitih materija termoskupljajuće od Poliolefina I PVC, rastezljine (stretch) od PVC I PE te aluminijske itd.

Strojevi za pakiranje za pojedinačno I skupno pakiranje termoskupljajućim folijama s termo haubom ili termotunelom te vakumirke različitih veličina i kapaciteta s komorom ili van komorne.

Poduzeće EUROPACK AMBALAŽA redovno izlaže svoj program na sajmovima u Hrvatskoj I inozemstvu a do sad smo izlagali na 173 sajamske manifestacije uključujući I Vaš sajam gast od 2. Sajma u Splitu (mislim robna kuća Prima devedesetih godina).

Najnoviji program: program stabilizacije paleta u transportu gdje se koriste stretch folije s najnovijom tehnologijom proizvodnje, različite trake za učvrsćenje, kutnici I rubnici te selotape trake različitih boja, dimenzija I karakteristika sa tiskom ili bez, te različitih tipovi strojeva za zatvaranje kutija I strojeva za ovijanje paleta.

Naš web: www. europack-ambalaza.hr

Fb: Europack ambalaza doo

Mail: info{@europack-ambalaza.hr

Tel: 00385 (0)1 6219 750