Eurocom na GAST 2019 – promo i suvenirski asortiman

Tvrtka Eurocom s dugogodišnjim iskustvom u poslovanju s renomiranim domaćim i stranim tvrtkama, ove godine po prvi puta izlaže na sajmu GAST 2019. Sjedište tvrtke je u Zagrebu dok se poslovnice nalaze u Rijeci, Osijeku i Splitu. Eurocom sestrinske tvrtke pokrivaju tržište Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Od samog osnutka 1992. Eurocom nastoji podržavati hrvatsku proizvodnju pa ni ne čudi što je pred nekoliko godina pokrenuta lijepa autohtona priča o brendu Ethno Croatia. Suvenirski asortiman razvio se u originalne uporabne proizvode inspirirane tradicijskim rukotvorinama s ciljem očuvanja i predstavljanja bogatog kulturnog naslijeđa Hrvatske. Zanimljivo je što često Ethno Croatia ne krasi samo domove stranca koji posjete Hrvatsku, već i za domaćine koji žele lijep i kvalitetan ukras koji odražava hrvatsku kulturu putem gel pen olovke ili podmetača s hrvatskim uzorcima.

Provjerite na našoj web stranici, ili našim Facebook i Instagram profilima.

Eurocom je ovlašteni distributer promo tekstilnog brenda Fruit of the Loom koji je na tržištu prisutan više od 165 godina te danas ima više stilova, izbora, veličina i boja nego ikada prije. Brend uživa reputaciju lidera u programu kvalitetnog promotivnog tekstila prikladnog za turizam i ugostiteljstvo, promociju glazbenih i kulturnih događanja. Ekološki prihvatljiva proizvodnja te najviši europski i međunarodni standardi odlika su Fruit of the Loom asortimana. U ponudi za sezonu 2019 ćemo predstaviti novu Iconic kolekciju, T-shirt majice, polo majice, košulje te odjeću za sport i slobodno vrijeme.

Na našem štandu moći će te pronaći i mnoštvo promotivnih artikala. U ponudi su darovni i pisaći setovi, tekstilni artikli za ugostiteljstvo, slobodno vrijeme, putovanja i ured. Na sve navedene artikle nudimo mogućnost dotiska.

Na samom sajmu, u suradnji s tvrtkom DIT d.o.o., prezentirat ćemo mogućnost dotiska na tekstil putem univerzalnog DTG pisača Epson SC-T 2100 s mogućnošću tiska na T-shirt majice i polo majice, torbe te druge tkanine. U završnom procesu koristiti ćemo termo prešu koju se može kontrolirati putem pametnog telefona Secabo TT7 smart u završnim fazama ove tehnike brzog dotiska. Pridružite nam se na štandu na GAST 2019.

www.eurocom.hr

eurocom@eurocom.hr