Energomobil na GAST 2019 – Smart solar products

Tvrtka Hvaljen budi d.o.o.  je osnovana 2011. Godine  sa sjedištem u Zagrebu , proizvodnim pogonom u Velikoj Gorici i čak 18 maloprodaja pod zajedničkim imenom Solarshop diljem Hrvatske.  Inače je  specijalizirana za veleprodaju i maloprodaju prvenstveno solarnih proizvoda a kasnije u svoj asortiman uvodi i druge proizvode poput peći, klima uređaja, Syscall proizvoda i drugih… Tvrtka Hvaljen budi d.o.o.  je 2015. Godine osmislila  brend Energomobil-smart solar products  i počela proizvoditi proizvode ključne za doprinos okolišu, a istovremeno olakšavaju građanima svakodnevnicu.  Energomobil je brend  solarnih autobusnih stanica,solarnog stabla,solarne ulične rasvjete,solarnih klupa,solarnih nadstrešnica, solarnog ugostiteljskog vozila i drugih proizvoda.

Pokreće nas jednostavna vizija: obnovljive izvore energije približiti svakom pojedincu te poboljšati i olakšati život našim građanima.

 Bavimo se istraživanjem,razvojem te proizvodnjom i instalacijom proizvoda koji imaju primarno napajanje OIE-e te vršimo projektiranje proizvoda po želji kupca.

Energomobil predstavlja novi proizvod namijenjen ugostiteljima: Easy-cart 2kW i Easy-cart 5kW

Easycart je pokretni ugostiteljski štand potpuno energetski neovisan, jer njegov izvor energije je sunce. Upečatljivog je izgleda i  sadrži hladnjak, a zahvaljujući solarnim panelima nije potreban priključak struje , te se može napajati isključivo iz OIE energije. Konstrukcija i oprema su od visokokvalitetnog materijala i samo od vrhunskih dobavljača , kako se proizvod ne bi oštetio te kako bi bio otporan na sve vremenske uvjete.

 Dolazi u dva modela: EASY-CART od 2kW i EASY-CART od 5kW.

Syscall proizvodi–sustav za pozivanje

Syscall proizvodi su prepoznatljivi po izvrsnoj tehnologiji i konkurentnosti u različitim poslovnim i uslužnim djelatnostima.

Mogu se  koristiti u različitim industrijama a bolja usluga znači veći profit.

 U uslužnim djelatnostima, gdje je usluga za kupce neophodna, sustav za pozivanje poboljšava kvalitetu i brzinu usluge.

Postoji širok raspon Syscall proizvoda, pa tako klijenti imaju različite opcije za izabrati u skladu sa svojim potrebama.  Uz Syscall proizvode imate brzu, točnu, jasnu i efikasnu komunikaciju. Postoji  bežični sustav poziva, direktni sustav poziva, napredni RF komunikacijski uređaj… Gdje je potrebna brza, točna i jasna komunikacija od pošiljatelja do primatelja.

Syscall nudi potpuni i najpouzdaniji sustav bežičnog dojavljivanja u svrhu poboljšanja radne učinkovitosti i usluge kupcima. Cilj svih Syscall proizvoda je povećanje prihoda uz smanjenje viška i troškova. Syscall ce poboljšati vaše poslovanje.

www.solarno.hr