Đurin centar roštilja na Sajmu GAST 2020 predstavlja novosti iz svijeta roštilja uz besplatnu dostavu i popust

Đurin Centar roštilja svojim kupcima želi pružiti zadovoljstvo kupnje svih vrsta roštilja na jednom mjestu. Jedina smo trgovina na hrvatskom tržištu koja svojim kupcima nudi proizvode iz svih kategorija pripreme hrane na roštilju. Nije više potrebno prelaziti desetke trgovina kako bi za sebe pronašli savršenu rešetku za roštilj, kotlić ili neki model Weber – Stephan proizvoda. U ponudi nudimo poznate svjetske proizvođače kao što su Weber – Stephan, Garcima. S.l., Kamado te sve ostale proizvode proizvođača iz sjeverozapadne Europe. Uz trgovinu proizvodimo i vlastite modele te cijeli asortiman kotlovina, roštilj rešetki, kotlića i ražnjeva.
Tijekom izlaganja na GAST-u 2020. ponudit ćemo novitete u svijetu roštilja za koje smo sigurni da će potaknuti veliku zainteresiranost među kupcima. Predstavit ćemo i novi web shop koji će postati vodeće mjesto za kupnju roštilja u Hrvatskoj.
Na 25. međunarodnom sajmu GAST 2020 svojim kupcima omogućit ćemo narudžbe proizvoda s besplatnom dostavom uz akciju do – 20 % popusta.
Kako nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu, uz svaku kupnju, neovisno o iznosu košarice, nagrađivat ćemo naše kupce poklonima.

Đurin D&S