Drvona na GAST 2019 – drvni centar za sve Vaše potrebe

Drvni centar Drvona odgovara na potrebe veleprodajnih i maloprodajnih kupaca pružajući im raznovrstan asortiman kvalitetnih drvnih proizvoda po prihvatljivim cijenama. Poslovanje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i tradiciji u prodaji i obradi drvnih proizvoda usklađeno s najsuvremenijim trendovima u industriji kontinuirano se pokazuje kao dobitna kombinacija te je dovelo do osvajanja plakete Zlatna kuna Županijske gospodarske komore za najbolje poslovne rezultate u 2017. godini. Prateći zahtjeve tržišta, Drvona je nakon Karlovca, Zagreba i Kanfanara odnedavno prisutna i u Trogiru. U njenim prodajnim salonima klijentima je predstavljen respektabilan izbor:

– laminata, parketa i vinil podnih obloga,

– sobnih vrata dostupnih u svakom trenutku,

– sobnih i ulaznih vrata rađenih po željenim dimenzijama kupaca,

– podova za terase i eksterijer (decking),

– brodskih podova i lamperije,

– OSB ploča i pločastih materijala,

– građevinske oplate,

– stolarske građe,

– suhe građe (ariš, hrast, jela/smreka, sapelli, iroko),

– KVH i lameliranih greda,

– ostalih drvnih proizvoda za interijer i eksterijer.

Uz stalni prodajni asortiman, Drvona ističe kreativnost i inovativnost svog dizajnerskog tima koji po željama klijenata stvara kuhinje, namještaj i cjelokupni drveni interijer prilagođen svakom kupcu zasebno. Stručnost i kvalitetu njenih dizajnera potvrđuju priznanja uglednih hotela, ugostiteljskih i turističkih objekata čiji su prostori obogaćeni Drvoninim drvom kao simbolom ugodnog stanovanja, odmora i življenja. Kao posebna zanimljivost ističe se ponuda atraktivnih glamping šatora te drvenih ugostiteljskih kućica savršenih za adventske sajmove, razne manifestacije i festivale.

Podatci na razini Europske unije pokazuju snažan porast upotrebe drva u dizajnu i uređenju stambenih, poslovnih i ugostiteljskih prostora. Po svemu sudeći drvo je ponovno u modi te predvodi trendove u uređenju interijera za 2019. godinu. Nažalost, potrošnja drvnih proizvoda u Hrvatskoj još uvijek kaska za potrošnjom u europskim zemljama što začuđuje uzimajući u obzir ukorijenjenost drva kao građevnog materijala u našem podneblju. Zauzimajući svoj udio na domaćem tržištu, pružajući optimalan omjer kvalitete i cijene, Drvona marljivo doprinosi preporodu hrvatske drvne industrije.

Drvona – Jer volimo drvo!

www.drvona.hr