GAST 2017, Dionizijana

Dionizijana: Vrhunska vinska fešta na sajmu GAST 2016!

U sklopu sajma GAST 2016, održat će se 21. međunarodni sajam vina Dionizijana pod čijim će se okriljem održati i jedno od tradicionalno najposjećenijih i najatraktivnijih sajamskih događanja – međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića. Ovogodišnji, 21. međunarodni sajam GAST održava se od 02. do 05. ožujka 2016. godine u splitskoj Spaladium areni.

Dionizijana okuplja najpoznatije hrvatske vinare i vinogradare, te proizvođače likera i jakih alkoholnih pića koji uz druženje, kapljicu i u dobrom raspoloženju prate ocjenjivanje svojih i proizvoda svojih kolega, natjecateljskih konkurenata. Ove godine za očekivati je da će biti posebno napeto, neće biti lako sucima, ali ni samom Dionizu, bogu vina, veselja, plodnosti i žena jer je iza nas vrlo dobra vinogradarska godina.

Sajam vina Dionizijana, osim sudjelovanja vinara i vinogradara iz Hrvatske i ostalih zemalja te proizvođača jakih alkoholnih pića i osvježavajućih pića s dodatkom alkohola, obuhvaća i vinarsku i podrumarsku opremu, pakiranja i ambalažu, čepove, boce, tisak i etikete kao i prezentaciju vinskih i alkoholnih uzoraka na Vinsko-promocijskom štandu.

Na ocjenjivanju Dionizijana 2016. prema postignutim ocjenama dodijelit će se titule šampiona prema grupama vina ili pića, jedno veliko zlato, kao i brojne zlatne, srebrne, brončane diplome i druga priznanja.

 

POZIV ZA OCJENJIVANJE 2016

Dionizijana: Prijavnica za jaka alkoholna pića

Dionizijana: Prijavnica za vina