• hr

Dionizijana 2018 – Prilika vinarima za „ulazak“ na vinske liste za novu turističku sezonu

Već tradicionalno, pod okriljem 23. međunarodnog sajma GAST 2018, organizira se 23. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića – Dionizijana. Poseban pečat ovogodišnjoj Dionizijani dat će vođene edukacije o kulturi vina u suradnji s partnerom Dionizijane, tvrtkom Vino.Like.

Cilj Dionizijane – sajma vina i jap-a je biti “lokomotiva” vinarima u pogledu marketinga i promocije njihovih vina u direktnom plasmanu na rastućem hrvatskom tržištu.

Dionizijana se održava u vrijeme intenzivnih priprema hotelijera, ugostitelja i svih sudionika u turizmu za još jednu uspješnu turističku sezonu, u terminu idealnom za uvrštavanje novih vina naših i stranih vinara u vinske karte sve brojnijih hotela i restorana.

GAST 2018, Dionizijana, Zdunić

dr. sc. Gordan Zdunić

Na čelu Komisije za ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i ove godine je dr. sc. Gordan Zdunić, istraživač i viši znanstveni suradnik na Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša, Split. Predstojnik je Zavoda za biljne znanosti, voditelj WI.GRA.GENE projekta koji se bavi genetičkom identifikacijom divlje loze, član je Vitis radne grupe pri European Cooperative Programme. Autor je mnogih znanstvenih i stručnih članaka o autohtonim sortama vinove loze.

Pripremite svoja vina i jaka alkoholna pića za Dionizijanu 2018!

Živili!