Đakovačke delikatese – tradicionalni suhomesnati proizvodi od Crne slavonske svinje po recepturi starijoj od 50 godina

Đakovačke delikatese su brend domaćih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda od Crne slavonske svinje koji je proizašao iz djelatnosti tvrtke Balkan lov d.o.o.
Balkan lov d.o.o. je stabilna i pouzdana tvrtka u kojoj se duže od desetljeća bavimo uzgojem Crne slavonske svinje. Nakon što smo „iskovali“ zanat kroz uzgoj ove autohtone hrvatske pasmine svinja, u proljeće 2019. godine počeli smo razvijati novu djelatnost – proizvodnju domaćih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda prema iskušanoj recepturi dobivenoj iz obiteljskog nasljeđa, staroj više od 50 godina.
Uskoro, nakon nastanka same ideje, izgradili smo proizvodni pogon u kojem su se ubrzo počeli sušiti kulini, kobasice, slanine, šunke, a iz kotlova se cijelim prostorom počeo širiti opojan miris prženih čvaraka i svježe masti od Crne slavonske svinje.
U asortimanu Đakovačkih delikatesa trenutno se nalaze Đakovački: kulin, slanina, suhi kare, kobasica, kulinova seka, čvarci, šunka, suhi vrat, svinjska mast i odimljeni buncek/kračica. Svi proizvodi proizvedeni su od 100% mesa Crne slavonske svinje. Osim navedenih proizvoda u Đakovačke delikatese spada još jedan proizvod, a to je Kobasica Borovik koju proizvodimo od mesa divljači iz vlastitog lovišta. Svi ovi proizvodi odlikuju se vrhunskom kvalitetom i s ponosom ih predstavljamo pod imenom Đakovačkih delikatesa.


Na 25. međunarodnom sajmu GAST 2020 prezentirat ćemo sve naše proizvode, a posjetiteljima će biti omogućena degustacija i kupnja Đakovačkih delikatesa. Kao dodatnu prezentaciju pokazat ćemo kvalitetu svježeg mesa Crne slavonske svinje, koje ćemo peći na roštilju direktno pred posjetiteljima. U zasebnom odjeljku koji će biti dio cjeline našeg izlagačkog prostora, moći ćemo se pobliže upoznati i temeljitije predstaviti svima koji budu zainteresirani za poslovnu suradnju s nama.
Pozivamo Vas da nas posjetite na 25. međunarodnom sajmu GAST 2020 te da zajedno uživamo u okusima i mirisima koje Vam donosimo „Iz srca Slavonije“! Posjetite naš web shop na adresi www.djakovacke-delikatese.hr i pratite nas na društvenim mrežama.

Balkan lov d.o.o.