Creative Design, generalni sponzor sajma GAST 2023: KA3GA na sajmu GAST

Stolice su sastavni i nezaobilazan dio svakog doma, radnog mjesta, prijevoznog sredstva, restorana, hotela… One nisu samo nužno potrebni dijelovi namještaja, već važan element funkcionalnosti i estetike u svakom interijeru. Stoga je i odabir prave stolice jako važan proces u namještanju stana, apartmana, hotela ili restorana kojem treba pristupiti krajnje ozbiljno. Jer, prava stolica nije samo udobna i meka, kako nam obično prva pomisao nalaže, već ona svojim karakteristikama može oživjeti prostor, učiniti ga jedinstvenim i posebnim. Ali, može i izazvati sasvim suprotne reakcije ukoliko su krivo odabrane i neuklopljene u ostatak namještaja.

Kako odabrati pravu stolicu za vaš interijer i namjenu, saznajte na štandu tvrtke Creative Design, generalnog sponzora 27. međunarodnog sajma GAST 2023 koji se održava od 08. do 11. ožujka 2023. godine u splitskom Športskom centru Gripe!

Creative design d.o.o. je tvrtka specijalizirana za opremanje ugostiteljskih objekata, hotela i apartmana. Proizvodima svog novog domaćeg branda KA3GA by Creative design, koji obuhvaća preko stotine unutarnjih i vanjskih stolica, opremljeni su hoteli Valamar, Kazbek, Mauro, Moeesy, Grand Hotel Adriatic te brojni drugi restorani, kafići i apartmani. KA3GA je bogata kolekcija stolica inspirirana Dalmacijom. U ponudi se nalazi oko 100 modela stolica dok tkanina dolazi u 50 kolekcija tako da izbor boja, dezena i materijala može zadovoljiti svačije želje i potrebe.

Iza branda KA3GA stoje godine iskustva u uređenju interijera za brojne ugostiteljske objekte koji su nositelji turizma, a na ovaj način tvrtka doprinosi dodatnom razvoju gospodarstva, tim više što je proizvodni pogon smješten u Dalmatinskoj zagori. KA3GA svoju prepoznatljivost gradi na inovativnom dizajnu i hrvatskoj kvaliteti te postati sinonim kvalitete u domaćoj industriji namještaja.

Posjetite nas na sajmu GAST 2023!

Creative Design