GAST 2017, Celjske mesnine

Celjske mesnine na GAST 2017: Tradicija i iskustvo od 1899.!

GAST 2017, Celjske mesnine, pjenušacCeljske mesnine su poduzeće s tradicijom i bogatim iskustvom koje seže u 1899. godinu. Dugogodišnje iskustvo, ulaganja u znanje i kvalitetne trgovačke marke z’dežele, uvrštavaju nas u sam vrh proizvođača mesa i mesnih proizvoda. Dio proiozvodnog asortimana čini i proizvodnja pršuta na Krasu – Pršutarna Lokev na Krasu, bivša pršutarna MIP Kobjeglava i kuća pjenušavih vina Radgonske Gorice.

Naša ponuda proizvoda je odraz želja kupaca i zahtjeva suvremenog europskog tržišta. Mi smo moderno poduzeće, čija je kvaliteta u skladu sa zahtjevima HACCP, ISO i IFS standarda. Također smo certificirani proizvođač HALAL proizvoda.

Uvođenjem robne marke z’dežele  te vlastitom maloprodajnom mrežom i s više od 350 zaposlenih, danas smo u samom vrhu najvećih proizvođača mesa i mesnih proizvoda. Godišnje proizvodimo 25.000 tona različitih proizvoda.

Zadovoljstvo kupaca, široki asortiman proizvoda visoke kvalitete i domaći prirodni okus predstavljaju naš najvažniji dugoročni cilj kojim se uključujemo u svjetske trgovačke tokove.

GAST 2017, Celjske mesnine, z'dežele

GAST 2017, Celjske mesnine, pršut

 

 

 

www.celjske-mesnine.si