Carletto na sajmu Gast 2022

Wake up je inovativni proizvod koji prilikom upotrebe djeluje osvježavajuće i opuštajuće, te pomaže pri uklanjanju umora i pospanosti kod vožnje, posla i učenja. Jednostavno se koristi rapršivanjem tekućine sa udaljenosti od 10-20 cm na čelo, sljepoočnice i zatiljak, što omogućuje nova vrsta bočice u kojoj se proizvod nalazi. Bočica nije pod pritiskom, a omogućuje iznimno učinkovito raspršivanje bez obzira u kojem se položaju nalazi. Sadržaj bočice je 50 ml i dovoljan je za cca 70 tretmana. Wake up se sastoji od smjese čistih prirodnih esencijalnih ulja i neškodljivih dodataka koji se inače koriste u kozmetici. Wake up nema nikakvih nuspojava koje bi mogle ugroziti zdravlje korisnika, osim što se uobičajeno ne preporučuje trudnicama i djeci mlađoj od 7 godina.

Smutko nudi ono što svi žele od voćnog napitka: zdravo osvježenje s visokim udjelom voća, bez dodanog šećera i umjetnih aroma. Smutko je mješavina voćnih pulpi dobivena mljevenjem svježih i cijelih voćnih plodova bez termičke obrade, kako bi se sačuvao okus svježine, vitamini i svi hranjivi sastojci voća. Ovaj proizvod nema dodanih šećera, već je okus poboljšan dodatkom prirodnog sladila stevie. U ponudi imamo pet okusa, a to su: mango/maracuja, ananas/kokos, aloevera/ogrozd, aronija/višnja, đumbir s limunom i medom.

Želimo sa Vama i Vašim sajmom predstaviti naša dva kapitalna projekta (proizvoda) koji su za sada jedinstveni u svijetu.

Svi naši proizvodi koje ćemo izlagati bit će na popustu 20% (sajamski popust).

U 2021. godini najviše ugostiteljskih vrata otvorio nam je napitak bez šećera (smutko), s kojim smo iskoračili na međunarodno tržište. Također ove godine stavljamo na tržište jedinstveni proizvod na svijetu wake up, koji ćemo prvi puta predstaviti na sajmu GAST.