GAST 2017, Canicula, riblji proizvodi

Canicula – generalni sponzor GAST-a 2017: Vrhunski riblji proizvodi

GAST 2017, CaniculaTvrtka Canicula d.o.o, izlagač na sajmu GAST 2017,  afirmira se kao jedan od vodećih proizvođača ribljih proizvoda u Hrvatskoj. Poslovni put koji je počeo 2011. godine proizvodnjom u Tribunju te Milni na otoku Braču, okrunili su 2016. godine otvaranjem moderne nove tvornice u Radnoj zoni Prisike kod Muća, koja će zapošljavati više od 100 djelatnika.

Vlasnik tvrtke Canicula, gospodin Cristian Serio, dio je već četvrte generacije poznatih talijanskih proizvođača ribljih proizvoda, obitelji Serio sa Sicilije, koja je vodeći proizvođač ribljih proizvoda na Mediteranu. Obitelj Serio je započela proizvodnju vlastitih ribljih proizvoda još 1910-ih godina, dok su svoju prvu tvornicu izgradili u pedesetim godinama prošlog stoljeća. Dugogodišnjim iskustvom izgradili su širok proizvodni asortiman proizvoda vrhunske kvalitete, koji prati najsuvremenije standarde kvalitete na svjetskoj razini, što je temelj misije i vizije i tvrtke Canicula.

Proizvodi tvrtke Canicula se rade na tradicionalan, mediteranski način, sa isključivo najkvalitetnijim i strogo kontroliranim sirovinama, kako bi kupcima isporučili izuzetan  finalni proizvod. Tvrtka je vlasnik vlastite ribolovne flote, uz koju pribavljaju ribu i od brojnih drugih ribarskih brodova koji garantiraju najbolji ulov iz Jadranskog mora.Primarna proizvodnja tvrtke je asortiman slanih proizvoda većih i manjih ambalaža, namjenjenih veleprodaji, HoReCA kanalu i maloprodaji. Proizvodi se isporučuju u zemlje članice Europske unije i izvoze diljem svijeta, a odnedavno se nalaze i na hrvatskom tržištu. Bogata paleta proizvoda uključuje slani program: slane inćune i srdele; filete slanih inćuna i srdela u vrhunskom maslinovom ulju, te sa raznim začinima koji oplemenjuju okus ribe; marinirani program; gastro program;  razne vrste školjki i ribljih umaka te ostale riblje delikatese koje će oduševiti svako nepce.

Potražite znak broda koji Vam pruža okuse mora!

www.canicula.hr