GAST 2017, Camelot, Havana cigar shop

Camelot na GAST 2017: 25 godina stvaranja trendova!

Camelot d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer Habanos S.A. i Davidoff Oettinger cigara i pribora za hrvatsko i slovensko tržište. Ove godine slavi 25. godišnjicu postojanja i stvaranja trendova na zahtjevnom tržištu duhana, kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji.

U svom maloprodajnom portfoliju drži prodavaonice u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Ljubljani i Celju gdje se može naći zavidan spektar ekskluzivnih alkoholnih pića, vrhunskih cigara i pripadajućeg pribora, duhana, lula i vodenih lula, dok veleprodajom obuhvaća sve veće i manje gradove i općine u Središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Istri i Dalmaciji.

Bitan uvjet za uživanje je otvorenost i spremnost na istraživanje, kako u vinu, hrani, žestokim pićima, tako i u cigari. Ona se ne puši, ona se uživa. Ima svoj ritual i iziskuje da joj se posveti vrijeme, i kao takva je postala ključan dio vrhunske gastronomije. Cigara je kruna svake dobre večere, bilo privatne ili poslovne, a s omiljenim pićem u ruci čini doživljaj jedinstvenim. Stoga ne čudi činjenica da tendencija rasta krivulje tržišne potražnje za cigarom ne gubi svoj polet.

Ukoliko se još niste našli na listi naših partnera, ovogodišnji GAST sajam je savršena prilika za to. Uz asortiman premium kvalitete, dolazi i adekvatna edukacija od strane našeg stručnog osoblja te posjeti naših trgovačkih putnika na redovnoj bazi.

Znate kako se kaže, svaki uspješno sklopljen posao završava dobrom cigarom.

www.havana-cigar-shop.com