• Hrvatski

Brolo d.o.o. – u ponudi preko sto hrvatskih vinara i proizvođača žestokih alkoholnih pića

Brolo d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Bujama čija je osnovna djelatnost distribucija piva, vina i maslinovog ulja. Ekskluzivni smo distributer San Servolo piva, koje je od strane potrošača prihvaćeno kao jedna od najboljih Hrvatskih piva. Tvrtka Brolo osim sjedišta u Bujama ima i prodajno-distributivne centre u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Puli.
Tvrtka Brolo u svojoj ponudi ima preko stotinjak Hrvatskih vinara i proizvođača žestokih alkoholnih pića. Među najznačajnijim vinarima iz naše ponude su;

Vinarija Rossi
Vinarija Tomaz
Vinarija Novacco
Vinarija Dvanajščak-Kozol
Vinarija Kaptol
Vina Koper

San Servolo – pivo vareno prema zakonu o čistoći piva starijem od 500 godina

San Servolo pivo Bujske pivovare vareno je po njemačkom zakonu o čistoći piva iz 1516. godine. Prirodna izvorska voda iz izvora Sv. Ivan, koji se nalazi u dolini rijeke Mirne, daje našem pivu prirodnu svježinu. Najboljim vrstama ječmenog slada i hmelja te iznimnom pažnjom i ljubavlju naših majstora pivara jamči istančan okus svih sastojka koji ne ostavlja ravnodušnim. Naknadna refermentacija u boci zaokružuje cijeli proces te daje našem pivu dodatni buke i garantira užitak po kojem će vaše nepce zauvijek pamtiti bujsko pivo San Servolo.

Brolo