BIJELI SVIJET d.o.o. na SAJMU GAST 2024

GAST 2024:  Bijeli Svijet & LG Titan – 100 kg rublja dnevno na samo 1m2 prostora!

Bijeli Svijet – jedan od vodećih europskih distributera profesionalne opreme za praonice rublja, koji posluje na čak

20 europskih tržišta, izlaže na sajmu GAST 2024!

Na ovogodišnjem izdanju sajma predstavit će set [AJ1] LG Titan perilice i sušilice, koji zauzima samo 1m2 prostora, a može oprati i osušiti oko 100 kg rublja dnevno.

Ekskluzivno za posjetitelje sajma, pripremili su i poseban popust!

Sezona bez stresa oko rublja

Ako ste iznajmljivač u turizmu, znate koliko je važno uvijek imati čisto rublje na raspolaganju.

Uz LG Titan set, svakodnevno pranje i sušenje većih količina rublja možete obaviti s lakoćom.

Iznajmljivači vole velike kapacitete ovog seta jer, zahvaljujući vrhunskim performansama, može dovršiti posao već u jednom ciklusu.

Zahvaljujući dizajnu koji omogućuje slaganje uređaja jedan na drugi, tj. ‘u stup’, pogodan je i ako vaš objekt ima ograničen prostor.

To su kvalitetni i nevjerojatno jednostavni uređaji! Preporučio bih LG Professional svim iznajmljivačima. Omjer cijene i kvalitete je odličan, a ja sam više nego zadovoljan.”

Bijeli Svijet je dosad otvorio više od 500 praonica rublja. Pristup tvrtke temelji se na kompletnoj podršci – uz vas su i nakon kupnje uređaja, kroz post prodajnu podršku.

Kao potvrdu sjajnih rezultata, tvrtka je protekle godine dobila dvije nagrade vodećeg svjetskog proizvođača profesionalne opreme LG Electronics. Također, u istoj godini joj je dodijeljen i prestižni AAA platinasti certifikat, koji izdaje Dun & Bradstreet, jedna od najvećih svjetskih tvrtki za poslovnu analitiku.