BENT excellent na GAST 2019 – profesionalna oprema za čišćenje

Tvrtka Bent Excellent d.o.o. osnovana prije skoro 50 godina vodeća je  i najstarija tvrtka u prodaji opreme i strojeva za čišćenje. Poslujemo na  području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

U našoj izrazito širokoj ponudi nalaze se strojevi za čišćenje svih vrsta podova, koji štede vrijeme te istovremeno postižu izuzetan stupanj čistoće. Jedan smo od najpovoljnijih dobavljača kolica i ručnog pribora za čišćenje, te sredstava za čišćenje koja odgovaraju najzahtjevnijim EU i HACCP standardima. Iz našeg programa možemo Vam ponuditi i kompletnu papirnu konfekciju ( toaletni papir, papirnate ručnike, industrijske role…) koje možete koristiti i u Vašim prostorima.

Vjerujemo da ćete prepoznati kvalitetu naših proizvoda i usluga, te se pridružiti našim zadovoljnim kupcima, a mi ćemo se potruditi opravdati Vaše ukazano nam povjerenje.

Bent excellent d.o.o. Vam nudi znanje i potporu, prodajni tim koji će obučiti osoblje za pravilan rad, te Vas pravovremeno opskrbiti našim proizvodima, ovisno o Vašim trenutnim potrebama.

U vrijeme trajanja sajma nudimo i vrlo primamljive popuste za sve naše dosadašnje i buduće partnere: 20% na svu ostvarenu kupljenu opreme i robe.

Radujemo se Vašoj posjeti!

www.bent.hr