GAST 2017, Aura Steril, kuhinjska oprema

Aura Steril na GAST 2017: VUV tehnologijom protiv masnoća u napama!

GAST 2017, Aura Steril, kuhinjska opremaTvrtka Aura Steril na Hrvatskom i Europskom tržištu posluje već više od 10 godina. Glavna djelatnost tvrtke je prodaja i montaža suvremene, energetski učinkovite i vrhunski dizajnirane rasvjete kao i montaža visokoučinkovite ozon i UV tehnologije.

Profesionalnim pristupom svakom projektu i kvalitetom izvršene usluge, Aura Steril je ostvarila značajne poslovne reference. Na putu prema zajedničkom cilju sa partnerima i strankama stvorili smo kvalitetne poslovne i prijateljske odnose.

Svakom projektu pristupamo individualno. Rješenja koja donosimo temeljimo na provjerenim i znanstveno utvrđenim metodama te na višegodišnjem iskustvu i znanju naših djelatnika.

Projektiranje, ugradnja, servis i održavanje rasvjetnih tijela, ozon i UV uređaja i sustava, po sistemu “ključ u ruke”, kao i obuka korisnika i suradnika, sastavni su dio usluga koje tvrtka pruža. Naša oprema zadovoljava najviše europske i svjetske standarde kvalitete i sigurnosti. Proizvedena je od strane uglednih svjetskih proizvođača, uz višegodišnja jamstva, pouzdanost i visoku energetsku učinkovitost, te osigurani servis u najkraćem mogućem roku.

Ovim putem pozivamo klijente i poslovne partere na upoznavanje sa našim konceptima ozon i UV tehnologije. Posjetite nas na ovogodišnjem Sajmu GAST 2017 u Spaladium areni od 01.-04.03.2017. na štandu br. 29.

Iz naše ponude izdvajamo učinkovitu VUV tehnologiju za razgradnju mirisa i masnoća u kuhinjskim napama i ventilacijskim kanalima. Posebna tehnologija Heraeus Noblelight uklanja mirise u kuhinji pri temperaturi do 80˚C, poboljšava učinkovitost i produljuje životni vijek UV lampi te smanjuje ukupne troškove i izdatke čišćenja.

GAST 2017, Aura Steril, kuhinjska opremaKonvencionalni postupci čišćenja, koji koriste jake kemikalije, čišćenje pod visokim tlakom, robotski sustavi i ručno brisanje nemaju dugoročni učinak, izuzetno su skupi (i za kupnju i za održavanje), a mogu uvjetovati i zapošljavanje vanjske agencije. Prilagodbom Heraeus vakuum UV (VUV) tehnologije za foto-oksidirajuće pročišćavanje izlaznog zraka u postojećim ili novim sustavima, problemi se rješavaju jednostavno i trajno.

Heraeus VUV lampe za kuhinjske nape i ventilacijske kanale, valne duljine raspona 185 nm, fotolizom neutraliziraju i uništavaju molekule masti  i mirisa u napama i cjevovodima te svode čišćenje na minimalnu razinu. Aura Steril nudi rješenja za jednostavnu instalaciju. Sve potrebne komponente uključene su u sustav, dizajniran u skladu s standardom DIN 18869-7 Annex A. Svojim partnerima tvrtka Aura Steri ld.o.o., ovlašteni partner za Heraeus UV rješenja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, nudi uslugu projektiranja, montaže, održavanja i korisničke obuke.

http://www.aurasteril.com/