ALPEKS GASTRO na SAJMU GAST 2024

Alpeks gastro je tvrtka sa dugogodišnji iskustvom u opremanju svih oblika ugostiteljskih objekata i hotelskih lanaca, a u Hrvatskoj poslujemo od 2017. godine.

Nudimo ugostiteljsku opremu i sitni ugostiteljski inventar koji je namijenjen za pripremu  i posluživanje hrane i pića u restoranima i barovima, za dekoraciju doma ili kao poklon. Naša ponuda može zadovoljiti prohtjeve i najprestižnijih hotela, kao i zahtjevne domaće korisnike jer surađujemo sa svjetski poznatim dobavljačima i proizvođačima. Povjerenje nam daju brojni hoteli i restorani diljem Hrvatske, a brinemo se i za one naše najvažnije – bolnice, škole i vrtiće te domove za starije.

Kako smo u prošloj 2023. godini uveli u naš asortiman novog dobavljača, tvrtku Cookplay koja je na tržište lansirala moderne linije porculana u sjajnoj i mat verziji, planiramo na sajmu predstaviti njihov asortiman kao novitet u našem C&C.

Za 28. međunarodni sajam GAST 2024 pripremili smo bonove za posebne popuste koji će se moći nakon sajma iskoristiti za kupovinu određenog dijela asortimana.

Prednost i prepoznatljivost naše tvrtke   je u tome što imamo većinu robe na zalihi i brzo dostupne. Također se možemo pohvaliti raznovrsnošću asortimana, te praćenjem novih trendova.