AIDA team na GAST 2019 – ekskluzivni distributer promocijske vode za Hrvatsku

Promociju svojih poduzeća već nam godinama povjeravaju najuspješnija domaća i inozemna poduzeća koja se vole pohvaliti time da svoje poduzeće promoviraju Vodom 902.

Naši klijenti rado ih dijele na svojim područjima, u stomatološkim ordinacijama, na brodskim izletima, autosalonima, hotelima, putničkim agencijama… A neki se odlučuju za prodaju svoje promidžbene vode u lokalima, gostionicama, barovima na plažama…

Na svim našim bocama nudimo mogućnost personalizirane naljepnice po Vašem dizajnu.

Ponudite našu vodu na sajmovima, izložbama, sportskim događanjima, seminarima, banketima, službenim prijemima, u restoranima…

Promidžbena voda praktičan je dar koji će privući poglede. To je bočica vode koja predstavlja vaše poduzeće. Što je tako privlačno u promidžbenoj vodi? Omogućuje vam da ljudima ponudite zdrav i osvježavajući napitak, a etiketa na vodi pruža mogućnost da se predstavite sa svojim bojama, logotipom, sloganom… i tako učinite svoje poduzeće prepoznatljivim.

Nekoliko ideja o tome gdje možete upotrijebiti promidžbenu vodu.

TURIZAM

Izletnički brodići ili vođeni turistički obilasci gradova izvrsno su mjesto na kojem možete ponuditi svoju vodu i ugasiti žeđ nadobudnih turista.

RENT-A-CAR/BOAT

Mala pažnja svakome će uljepšati dan, pa zašto vi ne biste uljepšali dan svojim klijentima? Kada predate automobil ili čamac, klijenta u njemu očekuje vaša bočica vode. Znate i sami kako to ide: „dobar glas daleko se čuje“

HOTELI

Hladnjake u hotelskim sobama uvijek pune vodom drugih proizvođača? Točka na „i“ i vašoj cjelovitoj ponudi hotela je voda koja je samo vaša.

NA DOBROTVORNIM PRIREDBAMA / SPORTSKIM DOGAĐAJIMA

Dobrotvorni rad uvijek privlači ljude, a vaša voda na takvim događajima zasigurno neće ostaviti mnoštvo ljudi hladnim, već će ih dobro ohladiti!

SAJMOVI

Višesatna šetnja od štanda do štanda, a svakoga će privući onaj koji na stolu ima bočicu vode na dar.

POSLOVNI SASTANCI

Bez sumnje ćete ostaviti dobar dojam ako na stol, oko kojega se odvija sastanak, postavite bočice vode. Promidžbenom vodom pokazat ćete da brinete o klijentima, kao i zaposlenicima.

SPONZORSTVO

Ako sponzorirate lokalne skupine, sportske klubove i školske priredbe, to za vaše poduzeće znači velik plus: time pokazujete zanimanje za događanja oko sebe, potičete nadobudne i ambiciozne skupine, a kako biste inače privukli lokalno stanovništvo?

SEMINARI

Na seminarima je bočica vode izvrstan dar. Hidratacija je važna za koncentraciju, pa će vaši seminari zasigurno uroditi plodom.

NA RECEPCIJI

Kada klijent uđe u vaše prostore, vrlo je važan prvi dojam. Svakako je plus ako na vidljivom mjestu i nadohvat ruke imate promidžbenu vodu jer će se klijenti u trenu osjećati domaće i ugodno.

Za sve se možemo pobrinuti mi. Potrebna su nam samo vaša narudžba i želje, dizajn etiketa, a izradu i dostavu možete prepustiti nama!

AIDA team d.o.o.

Ljubljanska 15, 1241 Kamnik, Slovenija

E-mail: info@promocijskavoda.com

www.promocijskavoda.com