Adria food system na sajmu Gast 2022

Adria Food System je zastupnik Švicarskog startupa Carogusto, a njihovi vlasnici su proizvođači JURA aparata, te proizvođači za NESTLE cafe aparata za cijeli svijet, a upoznati ćemo vas s našim aparatom sisisi qeamer i proizvodima za koje imamo zastupstvo za Hrvatsku i ostale zemlje regije.

Također ćemo predstaviti tvrtku Stamevski koja je jedan od lidera regije u području slastičarstva te kao komplimentirajući partneri nudimo rješenje za cijeli HoReCa sektor.

Predstaviti ćemo aparat za pripremu hrane sisisi qeamer koji pruža jednostavnost i brzinu te restorantsku kvalitetu hrane za manje od minutu. Uz jednostavno rukovanje i održavanje bez dodatnih radnika. Također ćemo pokazati široki spektar proizvoda koji se sastoji od preko 15 različitih jela koja sva zadovoljavaju najviše Europske norme Clean Label. Tako vam naš partner Stamevski nudi ručno rađene slastice dostavljene u izabranim oblicima. Njihove mogućnosti su velike kada je u pitanju redovan asortiman, a gotovo su beskonačne kada se govori o Stamevski Kreativnoj Tabli koja će biti prezentirana na sajmu.

S obzirom na prvo sudjelovanje na sajmu i želju za ostavljanjem što boljeg dojma partner nam je EsSystemK sa svojim visoko kvalitetnim rashladnim vitrinama koje će osigurati očuvanje kvalitete hrane. Ono što nas spaja kao partnere je zajednička želja da riješimo probleme, troškove i jedan od največih izazova danas koji je traganje za radnicima. Jer naša rješenja ne zahtijevaju dodatno zapošljavanje i troškove da bi se restorantska kvaliteta opetovano pružila svim potrošačima.

Naš Principal radi na konstantnim inovacijama te pružanju dodatnih mogućnosti poput vendinga i razvoja novih uzbudljivih jela. Dok naš partner Stamevski nastavlja s razvojem u novoj tvornici u kojoj broji preko 200 zaposlenika zaposlenih po najvišim standardima zaposlenja.

Za sajam nudimo popust od 5% na sve aparate ugovorene za vrijeme sajma