GAST 2017, Biopurus, A.P. Trade

A.P. Trade na GAST 2017: Oko 110 vrsta eko prešanih ulja

A.P. TRADE d.o.o. osnovana je 2016. godine u Republici Hrvatskoj. To je tvrtka kćer tvrtke Biopurus s.r.o. Slovačka koja djeluje na europskom tržištu od 2002. godine, nudi najširi spektar zdravih ulja te proizvoda najviše kvalitete.

Trenutno smo jedni od najvećih ekskluzivnih uvoznika hladno prešanih ulja te ostalih proizvoda ekološke poljoprivrede bez primjene pesticida i fungicida i naši proizvodi potječu direktno od pouzdanih, provjerenih i odobrenih dobavljača. U ponudi imamo oko 110 različitih vrsta hladno prešanog ulja i trudimo se stalno proširivati ovu našu ponudu.

Naša ulja sadrže prirodne bioaktivne tvari. Izvor su antioksidansa, vitamina, minerala te imaju jedinstvena ljekovita svojstva. Svako ulje se koristi na drukčiji način te ima svoje prednosti, od pripreme namirnica i hrane, preko terapije za kožu, kosu, nokte i mnogo više praktične primjene. Specijaliziramo se za opskrbu neobičnih proizvoda i uvijek ćemo se truditi da bi smo bili izvorom proizvoda za naše kupce te za njihovo zdravlje.

www.biopurus.bio