(GAST 2022) Enzita – pouzdani partneri za najzahtjevnije zadatke

Enzita d.o.o. je 2020. godine  proslavila 10 godina postojanja, u okviru kojeg je i EnzitaPRO za ugostiteljstvo  (klik na HoReCa program )

U ponudu su uvršteni vodeći svjetski brendovi za obradu namirnica i pripremu jela.

Naši kriteriji su:

bezkompromisna kvaliteta

– pouzdanost

– brzina

– snaga

– široka paleta mogućnosti

– jednostavnost.

Sve aparate iz EnzitaPRO ponude prati glas „pouzdanih partnera spremnih na najzahtjevnije zadatke“. Zato su već dugi niz godina na listi najboljih na svjetskoj razini.

EnzitaPRO predstavlja:

o   Vitamix blendere proizvedene u Americi, kroz više od 100 godina postojanja postali su sinonim za vrhunske blendere.

o   Hurom sokovnike s pogonom za hladno prešanje, koji od 1 premium naranče izrade 2 dcl soka bez pjene, razdvajanja sastava, neželjenih komada voća, zadržavajući boju u svim uvjetima.

o   Bamix štapne miksere proizvedene u Švicarskoj, koji nemaju konkurenciju kada su u pitanju svestranost uređaja, izvrsnost u radu i jednostavnost.

o   Magimix multipraktike proizvedene u Francuskoj, koji će uvelike olakšati i ubrzati proces rezanja povrća na niz načina. New York Times ga je svojedobno prozvao „kulinarskom revolucijom 20og stoljeća“.

o   Wartmann i Excalibur dehidratore koji slove za najmanjeg potrošača struje na tržištu i svjetski broj 1 u dehidriranju hrane. Sušeno voće, slastice, začini, krekeri, dekoracije? Može.

  • Mockmill mlinove za brašno proizvedeni u Njemačkoj. Sameljite brašno i ostvarite uštede te nemjerljivu kvalitetu. Posebno pogodno za pripremu obroka gostima netolerantnim na gluten.
  • o   KitchenAid miksere proizvedene u Americi. KitchenAid je prvi proizveo samostojeći mikser, a iza njega stoji 100 godina tradicije. Ekspert za izradu svih vrsta tijesta i krema.

Na Sajmu GAST 2022. naše uređaje nudimo s posebnim sajamskim popustom. Osim toga, aparati će biti dostupni za testiranje što našim klijentima daje priliku za procjenu kvalitete i mogućnosti aparata. Naši djelatnici na raspolaganju su za sva pitanja i prijedloge suradnji.

Više na: https:/enzitapro.hr