• hr
GAST 2017, Kare namještaj

KARE na GAST 2017: Namještaj s “wow!” efektom

GAST 2017, KareKARE brend simbolizira ideje za uređenje interijera koje su jedinstvene i autentične – uvijek zanimljive i uvijek pune mašte i inspiracije. Još od 1981.GAST 2017, Kare godine tvrtka iznenađuje svoje obožavatelje i maloprodajne partnere diljem svijeta s neusporedivim i neiscrpnim izborom novog namještaja, rasvjete i izbora interijera, a sve to izražavajući posebnu strast prema dizajnu. Tu su fascinantni izumi opskurnih umjetnika te pomalo ludi, ali jedinstveni komadi namještaja koji izazivaju “wow!” efekt, a da ne spominjemo s ljubavlju izrađene primjerke od masivnog drva koje ćete njegovati čitav život.

Brend je za nekonvencionalne i romantične duhove, za divlje i modno osviještene, za umjetničke duše, ali i one koji odbacuju sve predrasude kada je u pitanju opremanje vlastitog doma.

KARE uspijeva, kao niti jedan drugi brand, u pronalaženju stilističkih ikona te razvoju i inovacijama dizajna namještaja koje koriste kako bi ispunili snove za uređenje i najvećim entuzijastima. Sa svojim trgovinama u Njemačkoj i Austriji, više od 200 partnera širom svijeta te 2000 trgovaca, KARE nadahnjuje kozmopolitski duh i mlade svih uzrasta entuzijastičnih u uređenju svog doma u više od 40 zemalja svijeta.

KARE Split pored salona namještaja i popratnih kućanskih dekoracija nudi i stiliziranje prostora, savjetovanje, uređenje interijera te mogućnost otvaranja liste poklona za vjenčanja.

https://www.kare-design.com/hr/hr/split/