• hr
Gast 2017, Dress me

DRESS ME na GAST 2017: Radna odjeća dio je imidža ugostiteljskog objekta

Ugostiteljstvo je primarni i najvažniji privredni čimbenik turizma u Hrvatskoj, posebno u Dalmaciji. GAST 2017, Dress meZato je neophodno neprestano ojačavati njegovu ljudsku, materijalnu i prostornu komponentu. Danas se sve više ugostitelja trudi razbiti monotoniju te svoje djelatnike odijevaju u uniforme koje se izgledom i bojama uklapaju u arhitekturu i dizajn lokala.

Moderni gost teško će vrhunsku uslugu poistovjetiti s klasičnom crno-bijelom kombinacijom. Radna odjeća koju nose ugostiteljski djelatnici utječe na to što gosti misle o njima te kako u konačnici doživljavaju uslugu i ugostiteljski objekt.

U mnoštvu hotela, restorana, kafića i barova danas je više nego ikad važno stvoriti vlastiti imidž koji će vas razlikovati od konkurencije. Jedan od preduvjeta identiteta nekog ugostiteljskog objekta svakako je i vizualni identitet.

Visoka kvaliteta naših proizvoda osigurava optimalnu udobnost na radnom mjestu, omogućujući korisnicima da se fokusiraju na ono što je najvažnije; realizaciju znanja i kreativnosti u poslu.

Uz dodatnu usluga dizajniranja, u mogućnosti smo i proizvesti jedinstvenu kolekciju profesionalne odjeće koja će se savršeno uklopiti u imidž i prilagoditi specifičnim zahtjevima naših partnera, bez obzira kojem sektor pripadaju.

Nudimo radnu odjeću za profesionalce u sljedećim sektorima:

  • Ho.Re.Ca & Servis
  • Chef Style
  • Yacht Style
  • Wellness & Hair Style
  • Medicina

Dress me svojim profesionalnim  pristupom, kvalitetnim materijalima, te modernim dizajnerskim rješenjima daje Vašim objektima i osoblju finalni personalizirani pečat.

Dress me – Your business dress code